BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

 DUÂ
   بسم الله الرحمن الرحيم، الحمد لله رب العالمين، والصلاة والسلام على سيدنا محمد وعلى اله واصحابه اجمعين اما بعد.
   اللهم اجعل يومنا خيرا من امسنا وغدنا خيرا من يومنا وثبت علينا ديننا وعقولنا و لا تنزع منا صالح ما اعطيتنا ولا تسلب وقت النزع ايماننا اللهم اجعل اول هذا النهار صلاحا واوسطه فلاحا  وآخره نجاحا.
   اللهم اجعل لنا في كل نظرة عبرة،وفي كل حركة عبادة، وفي كل نطق ذكرا ،وفي كل صمت 
فكرة ،واحفظنا وجميع المؤمنين من الغفلة والفترة واللغو والسهو  بحفظك يا رب العالمين.
   اللهم بارك لنا في عامنا هذا، واجعله وسيلة لنيل رضاك،وللرضا بقضاك  واملأ قلوبنا من حبك وحب نبيك واذقنا لذة الوصل من فيض فضلك ولا تواخذنا أن نسينا واعف عنا ان أخطأنا انك انت الجواد الكريم الررؤف الرحيم.
   اللهم انا نعوذ بك من البرص والجنون والجذام ومن سيء الاسقام.
   تحصنا بذي العزة والجبروت واعتصمنا برب  الملكوت وتوكلنا على الحي الذي لايموت اللهم اصرف عنا الاذى انك على كل شيء قدير. امين.

   Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla,âlemlerin Rabbı olan Allah'a hamd, Efendimiz Hz. Muhammed'in, âli'nin ve ashabının üzerine salat ve selam olsun.
   Allah'ım bugünümüzü dünden, yarınımızı bugünden hayırlı eyle, bizi dinimizin üzerinde sabit kıl, bize verdiğin aklımızı kullanmayı nasip eyle, bize verdiğin güzellikleri ve nimetleri bizden çekip alma, son nefesimizi teslim ederken imanımızı sen koru Ya Rabbi,  bugünün ve her günün başlangıcını salah, ortasını felâh, sonunu necah,necat ve kurtuluş eyle.
    Ya Rabbî her bakışımızı  ibret,her hareketimizi ibadet,her konuşmamızı zikir ve her suskunluğumuzu da fikir ve tefekkür eyle.
   Allah'ım bizleri gafletten gevşeklik ve tembellikten, boş konuşmaktan,zâtını unutmaktan ve unutulmaktan muhafaza
eyle.
   Ey yüce Allah, bu yeni yılı geçen yılımızdan hayırlı  ve bereketli eyle, senin rızana kavuşmaya,kaza ve kaderine razı olmaya vesile eyle,kalplerimizi  sevginle Rasulullah efendimizin sevgisiyle doldur, Ya Rabbi fazl ü kereminin feyzinden sana
mânen yakın olmanın ve kavuşmanın lezzetini bizlere tattır,Allah'ım yanlış yaparsak elimizden tut müsamahanı lütfeyle, hata  edersek affeyle,Sen cömertsin, kerimsin Raûf ve rahimsin yarabbi.
   Allahım  Alaca hastalığından, delilikten cüzzam hastalığından ve kötü hastalıklardan  sana sığınıyoruz bizleri koru Ya Rabbi.
  Ya ilahel âlemin kaynağı ve failleri belli, insanların arasına korku salan, sevenleri biribirinden ayıran  zararı meşhûr ve menşûr hedefi  tüm insanlar,hasseten müslümanlar ve özellikle cennet vatan ülkemizin insanları olan bu hastalıktan ve bütün hastalıklardan ümmeti Muhammed'i, müminleri, ülkemizin insanlarını ve bizleri koru ya Rabbî.
   Allah'ım izzet ve ceberût sahibi olan sana sığınıyoruz meleküt' ün  Rabbi olan sensin, seninle korunuyoruz, Hayy ve  Kayyûm olan  ve ölmeyecek olan sana tevekkül ediyoruz, eziyeti, zararı,marazı bizden uzak eyle, şüphesiz sen her şeye kadirsin.Âmîn.

Ahmet ÖZKAN

3 Ocak 2021 Pazar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.