BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

 

بسم الله الرحمن الرحيم الحمد لله رب العالمين والصلاة والسلام على سيدنا محمد وعلى اله واصحابه اجمعين اما بعد.

الحمد لله على عين تبصر واذن تسمع وجسد معافى وقلب ينبض
لك الحمد ربي على نعمتك التي لاتعد ولا تحصى ربنا اصبحنا لك شاكرين ذاكرين حامدين راضين عليك متوكلين لك الحمد ولك الشكر ربنا فاتمم نعمتك علينا وعافيتك وسترك واسعدنا في الدنيا والاخره امين.

   Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla, Alemlerin Rabbine hamd olsun, Efendimiz hazreti Muhammed'e aline ve ashabına salat ve selam olsun.
   Bizlere gören gözler, işiten kulaklar, afiyet içinde olan bir beden, atan ve çalışan bir kalp lütfettiği için yüce Allah'a hamdolsun.
   Ey rabb'imiz sayılamaz ve ihsa edilemez nimetlerinden dolayı da sana hamdolsun.
   Allah'ım zatına şükredenler,hamdedenler zatını zikredenler, senden razı  olanlar ve sana tevekkül edenler olarak sabahladık.
   Allah'ım bize olan nimetlerini, afiyetini, günahlarımızı örtmeni üzerimize itmam ve daim eyle, dünya ve ahirette bizleri mesut ve bahtiyâr eyle, bizleri ve tüm mü'min kardeşlerimizi saadet ehli kıl..Âmîn.

Ahmet ÖZKAN

13 Aralık 2020 Pazar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.