BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yayın hayatında  altıncı yılını dolduran www.seydisehirhaber.com siz değerli okuyucularımızın katkıları ile bu günlere geldi. 

Geriye dönüp baktığımızda tam altı yıldır sizlere acısı ile tatlısı ile birlerlerce haber ulaştırdık.  Bilgisayarı sabah ilk açarken seydişehirde neler olup bittiğini  Seydisehirhaber öğrendiniz.. Seydişehir in değil Türkiye?nin sınırlarını aşarak Dünyadaki Seydişehirlilere hizmet etmenin gurunu yaşıyoruz.

Geldiğimiz bu nokta bizi asla şımartmadığı gibi her geçen gün daha güzelini, daha iyisini yapabilmek için çalışıyoruz.

Büyüklerimiz  Gazetecilik zor bir zanaat derken ne kadarda doğru söylemişler.,  Gazetecilik  öyle nankör bir mesleki hiç kimseyi memnun etmen mümkün değil.. Habere konu olan her kişinin tek istediği vardır!  hakkında hep iyi şeyler yazılsın, hep alkışlanılsın .

Gazeteci bir arkadaşın bir lafı var  çok hoşuma gider  gazeteciler  olmasa hiçbir yerde  hiçbir  hizmet yapılmaz.Belki çok iddialı bir laf ama şu bir gerçek ki rutin ötesine geçilip bir şeyler yapılıyorsa bunda gazetecilerin payı büyüktür. 

İşte tam sorunda burada başlıyor gazetecilerin soru sormasına alışık olmayan muktedirlerin kimyası bir anda bozuluyor.

Türkiye gibi demokratikleşme yolunda emekleyen bir ülkede eline yetki geçiren oturacak koltuk değil, bir tabure bulanlar hep kral kesiliyor.

Hiç kalmayacaklarını zannettikleri o koltukların gelip geçici olduğu esas olanın hizmet olduğunu bilincini unutup koltuğa sahip çıkmak için bin bir entrika çevirmeye başlıyorlar.  Ama bilmiyor ki o oturduğu  yeri bir gün mutlaka terk edecek halkın içerisine karıştığı zaman iş işten geçmiş olacak. Elinde bir takım yetkiler var iken asarım keserim hesabı ile her önüne gelene hareket edenlerin etrafını çevreleyen yağdanlıklar, yalakalar bile iktidar gidince onu terk edeceğinin farkına varmaları çok zor. .. 

Altı yıllık yayın hayatımız süresince bir yerlere gelmek için gazeteciler karşısında kimin nasıl taklalar attığını gördük ve çok iyi biliyoruz.   Seydişehirhaber ekibi  olarak Bizler  geçen 6 yıl önce  yayıncılık hayatımızda ilkeli bir şekilde başladık ve ilkelerimizden taviz vermeden aynı şekilde devam ettiğimizi düşünüyoruz. Dün bizi şucu olarak suçlayanlar bugün başka bir şeyci olarak suçladıkları aşikâr.

Bazıları için bu garip gelebilir ama söyleyecek tek kelam sözü olmayanlar yaptığı en ufak bir hizmeti bulunmayanlar bunu yanlış değerlendirebilir.

 Bizler şimdiye kadar haber değeri taşıyan her şeyi şucu bucu gözetmeden sitemizde yer verdik.

 Bunlar köşe yazarlarımızın yazılarından haberler ve söyleşiler dâhil hep böyle oldu.  Seydişehir e hizmet eden kim olursa hep ordaydık onların yanındaydık Seydişehir  Birçok ilki bizlerden duydu tüm dünyada olan Seydişehirlilerde Seydişehir de ne olup bittiğini seydisehirhaber den öğrendiler.

Seydişehir de ve çevresinde yaşanan olumsuzluklara her zaman yapıcı mantıkla yaklaştık. Tetikçilik, çıkar hesabı yalan haber çamur at izi kalsın felsefesi sitemize hiç uğramadı. Önce uyardık duymayanlara sesli söyledik ve buda Seydişehir için Seydişehir halkı içindi. Çünkü yapılan yanlışlar yaşanan olumsuzluklar karşısında susamazdık ve susmadık sonuçta birçok noktada hizmet ettiğimiz kanısındayız.  .

 Tabiî ki Her şeyi tam başardığımızı da söyleyemeyiz eksiklerimiz olmadı değil bu duygularla hayal kurmaya ve temenni etmeye devam ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.