BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

19 Ocak 2007 tarihinde Ermeni asıllı Türk vatandaşı olan Agos gazetesinin genel yayın yönetmeni Hrant Dink? in, O. S. isimli kişi tarafından öldürülmesi ve akabinde yapılan cenaze töreninde söylenen ve taşınan dövizlerde "Hepimiz Hrant' ız-Hepimiz Ermeniyiz" sloganları atılmıştı.

Cenaze töreninde atılan bu sloganlara birçoğumuzun tanımadığı, bilmediği, yalnızca basın yoluyla adını duyduğu ve şemalini gördüğümüz Hırant Dink' e yakınları tarafından olaya tepki olarak atılmış bir slogan olarak görmüş, bu cenaze törenini tertip edenler de "Cenazede; ayrımcılığa, ırkından dolayı öldürülmesine karşı çıkmanın bir simgesi olarak, bir günlük olsa da duygudaşlık yapılmıştır" şeklindeki açıklamaları da sineye çekerek sessiz kalmıştık.

Fakat görüyoruz ki hiçte atılan sloganların yalnızsa cenaze töreninde atılan bir günlük slogan olmadığını, dava kararının mahkeme taralından açıklanmasıyla birlikle karan protesto etmek isteyenlerin sokaklara çıkarak tekrardan "hepimiz ermeniyiz"' slogan ve pankart açtıklarına şahit oluyoruz. Artık atılan "hepimiz ermeniyiz" sloganlarının masumane atılmış bir slogan olmadığını, asıl isteğin meseleyi sıcak tutmanın yanında "1915 yılında biz ermenileri katleden Türkler şimdi de ermenileri katlediyorlar'" diyerek dünya kamuoyunun gündemine taşıyarak Türkiye'yi uluslar arası alanda köşeye sıkıştırmaktır. Sonunda Türkiye'den ödeyemeyeceği miktarda tazminat koparmak, ödenemeyecek olan meblağ karşılığında da Başta Ağrı (ermeniler ararat diyorlar ve ağrı dağı simgeleridir)Van, Iğdır, Kars, Ardahan, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl olmak üzere doğu ve güneydoğu da ki vatan topraklarımızın büyük bir bölümünü içine alan büyük ermenistan? ı kurmaktır. Bunun alt yapısını oluşturmaya çalışmaktadırlar. Son örneğini Fransa parlamentosu tarafından alınan kararda gördük.

Yeryüzündeki tüm emperyalist, sömürgeci, hain, adi, cani ve benzerleri çok iyi biliyorlar ki Müslüman Türk milleti ve kurduğu tüm devletlerin hiçbir zaman masum hiç kimseyi öldürmediğini, şayet böyle olmasaydı bugün Avrupa'da Müslüman Türk milletinden başka hiçbir milletin, topluluğun kalmayacağını. Bizim atalarımız Fransızların, İtalyanların, Belçikalıların ve diğer emperyalistlerin yaptığı gibi kimsenin dinine inancına karışmadı, kimsenin namusuyla, şerefiyle, onuruyla oynamadı, kimseyi katletmedi, hiçbir ülkenin yeraltı ve yerüstü kaynaklarını hortumlamadı. Bizim atalarımız gittiği her yere adalet, insanlık, medeniyet ve Allanın emirlerini götürdü. Çünkü bizler Müslüman'ız. Yüce Yaratanımızın Maide Suresi 32. ayetindeki " Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir nefsin yaşamasına sebep olursa, bütün insanları yaşatmış gibi olur" buyruğunu kişiliğimizde ve devlet yönetimimizde düstur edinmiş bir milletiz.

Dedemiz Selçuklu, babamız Osmanlı ve biz Türkiye Cumhuriyeti olarak anlayışımızın bu olduğunu herkes bilmeli.

Hrant Dink 'in öldürülmesini nasıl kınamışsak faillerine de gereken cezanın Türk

Adaleti tarafından verileceğine inanıyoruz.

Bizler Müslümanlığımızla ve Türklüğümüzle gurur duyuyoruz. Hiçbir zaman Ermeni olmadık ve olmayacağız. Müslüman Türk olarak dünyaya geldik Müslüman olarak da son nefesimizi vereceğiz Allahın izniyle.

Bu böyle biline.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.