BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bayramlarda bayramlaşmak için bayram tebriği gönderiliyor, mesajlar atılıyor... Özellikle sosyal medya denilen çağımızn en etkili iletişim araçlarında yayınlanan tebriklerde de dostluktan, barıştan, kardeşlikten, sevgiden, ahlâktan, dinden, imandan, çağdaşlıktan, hasılı ne kadar haslet varsa onların hepsinden hem de süslü resimlerle bezenerek bahsediliyor ama ardından da öyle paylaşımlar yapıyor ki bu ülkenin insanlarına; oğlu şehit olmuşlara, dedesi bu topraklarda kan akıtmışlara; "def ol git!", "yobaz herif!", "faşist!", "komünist!", dinsiz!" "imansız!", gibi sözler edilerek içilerindeki kin ve nefretler kusuluyor.

         Mesela trafikte dahi ne tuttuğumuz oruçların hayrı bırakılıyor, ne de başkalarının hak ve hukukuna saygı gösteriliyor... Sanki ateşle barut gibiyiz. Fitilimizi tutuşturuverseler yakmadığımız, yıkmadığımız hiç bir mekan bırakmayacağız.

         Samimi değiliz vesselam... Bayram kutlamalarında bile kin ve nefret içindeyiz vesselam... Böyle olmamalıyız vesselam...

         Bu vesileyle;

         Tüm İslâm Alemi’nin ve Milletimizin Ramazan Bayramını kutlar, topraklarımızda ve diğer bütün devletlerin topraklarında; kan, gözyaşı ve çilenin son bulmasını, ihtirasların tükenmesini, insanlığa ait ne kadar haslet varsa hatırlanmasını, yüreğimin henüz temiz kalmış köşelerinden gelen duygularla temenni eder; sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.