BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

 

Bir milleti oluşturan fertlerin önemli bir kısmını düşünün ki; ülkeyi yöneten ve yönetmeye talip olan partilerin ve liderlerin izledikleri politikalar yüzünden; birbirlerine hakaret etsinler, küfür etsinler, ipliklerini pazara çıkarma yarışına girsinler.

Bu şu anlama geliyor... O milletin fertlerinin önemli bir kısmı; kendi akıllarını kiraya vermişler ve takip ettikleri partilerin politik söylemleriyle, liderlerin seviyesiz sözleri ve üsluplarıyla; kardeşine, vatandaşına, milletinin fertlerine, komşusuna, arkadaşına kötü muamelede bulunuyorlar.

Böyle yapanların, diğerini suçlama aracı olarak kullandıkları; Müslümanlık, Cumhuriyetçilik, Milliyetçilikleri, Ulusalcılık, Vatanseverlik, velhasıl, ardında durduklarını iddia ettikleri milletin olan bu değerleri, gerçekten savundukları konusunda hiç de dürüst olmadıkları kesin bir şekilde ortaya çıkmaktadır.

Bu konularda kim ne söylüyorsa, muhatabını yani kendi vatandaşını alt etmek, onu yedi düvele rezil etme yarışına girdiği için söylüyor. 

Bu bir savaştır. Bu savaş, devletlerarasında yapılan savaşlardan daha tehlikeli bir savaştır. Unutmayın, en büyük bölücülük budur. En etkili terör budur. Dağdaki terörist; cana, mala kast ediyor, sen de şerefe, haysiyete, milli ve manevi değerlere en önemlisi de vatanın sınırlarını korumak için birlikte şehit olduğun vatandaşının değerlerine kast ediyorsun. Dahası onun vergileriyle, edindiğin maaş, ücret v.b getirilerin karşılığı olarak midene indirdiğin lokmalara ihanet ediyorsun.

Dilinin ucuna geleni çıkarmadan önce bir öz eleştiri yapsan, ölçsen, biçsen sonra yazıp yazmama konusunda karar versen olmaz mı?

"Olmaz, benim bildiğim tek doğrudur"diyorsan; teröre, terörizme diyeceğin bir tek söz olamaz. Çünkü sen, onların ekmeğine yağ sürüyorsun. Çünkü sen, birlik ve beraberliğin"güç" anlamına geldiğini ya bilmiyorsun ya da bu yaptıklarının farkında değilsin.

Bundan sonra bari farkında ol.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.