BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Projelerini, planlarını, propagandalarını, anlatmalarını; başkalarının başarıları ya da başarısızlıkları üzerinden değil, kendinin neler yapabileceklerinin üzerinden anlatmaya, aktarmaya çalıştığın an, göreceksin ki sen de başaracaksın.

            Her seçim sonrasında kabus görmeni engelleyecek en iyi yöntem budur. Bunu sana bir dost olarak tavsiye ediyorum. Onlarca yıldır denenmiş şeyleri tekrar denemenin sana bir faydası olmadığı halde, bu ısrarının bu inadının sebebi nedir acaba?

            Kaybetmeni, farklı nedenlere bağlamak için zorlama gerekçeler ihdas ediyorsun her seferinde. Hata, ne seni seçmeyendedir ne de senin rakiplerindedir. Kaybeden sensin ve sebebi de yine senin hatalarındır.

            Unutma! 

            Şimdiye kadar denediklerini terk et ve yeni yöntemler geliştir.

            Senin de, milletin de kurtuluşu, ihdas edeceğin yeni yöntemlere bağlıdır. Başarısızlığında, rakibinin asla ve asla bir dahli yoktur.

            "Ne ararsan kendinde ara."

            Hem böyle yapmakla, seni seven milyonları da üzmemiş olursun.

            Bunu gör artık ya da görmek isteyenlere fırsat ver.

            "Bir kez daha kulağına küpe olsun" diye...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.