BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kasım ayında Rektörlük seçimleri yapılacak…

Bu seçim S.Üniversitesi ve Konya için olduğu kadar Seydişehir’imiz için de bir o kadar önemlidir.

2011 yılı rektörlük seçimlerinde yapılan manipülasyonlar zaman geçtikçe daha anlaşılır hale geldi.    

Birçok açıdan değerlendirebiliriz ancak ben sadece birkaç tanesini buradan zikredeyim istedim… Ki bunu yapanların belki yüzleri varsa bir Seydişehirli olarak pişman olurlar utanırlar umarım…

2011 rektörlük seçimlerinde Seydişehir’in ekmeğini yiyip suyunu içenler o günlerde; Seydişehir’in evladı Mustafa Şahini yıkmak için kendi tesisini açıp oralarda tehditle şantajla topladıkları oy kullanmaya yetkili kişileri nasıl bir kumpas kurmaya kucak açtıklarını biliyoruz. 

İkincisi ise;   şimdilerde toplumda kendine yer edinmeye çalışan  zatı muhteremin Mustafa Şahin  rektör adaylığı  karşısında  o zamanla nasıl   bir   ayak oyunu   oynayarak     kimleri desteklediğini de   biliyoruz…  

Bugün yaşadığı siyasi güç zafiyeti ile hatalarını  belki  hatırlamış olabilir ancak asla samimiyetine inanmam zira timsah gözyaşı olur bunlar..

Hiç ummadık yerden kimlerin nasıl destek verdiklerini de biliyoruz…

Tabii ki   zaman   en  büyük ilaç..   Bu millet herkesi tanıyacak kimin niçin siyaset yaptığını da bilecek…  Kimin kimlerle nasıl oyunlar oynadıklarını da görecek…

Tüm bunları niye anlattım umarım küçük hesaplar yüzünden geçen dönemde yapılan hatalar belki bu dönemde yapılmaz onun için…

Hemşerimiz Mustafa Şahin  şu an itibari ile  Selçuk üniversitesi rektörlüğüne  aday   olduğunu  açıkladı. Bizlerde ilçemiz topraklarında doğan ve iyiliklerini ilçemizden ve ilçe halkımızdan hiç bir zaman esirgemeyen bir hemşerimizin rektör adayına destek olmayı   bir Seydişehirli olarak görev addediyorum.

Prof. Dr. Mustafa Şahin, eğer kısmet olur da rektör seçilirse; Seydişehir’imiz tarihinde, temsil kabiliyeti en yüksek bürokratlardan birini daha bünyesinden çıkarmış olacaktır.

Prof.Dr. Mustafa Şahin, temsili kabiliyeti çok yüksek bir şahsiyettir.  Muhataplarının siyasi kimliklerini, kişiliklerini, nezaket üslubu içinde paylaşmaktan çekinmeyen, onurlu bir duruş sergiliyor.

Bölgemizden kendisine ulaşıp da yardım almayan insan yoktur eminim..

Şahsen ben hiç kimseden; “Mustafa Şahin’e ulaşmak istedim ama ulaşamadım” yakınmasına şahitlik etmedim.

Prof. Dr. Mustafa Şahin Hoca’dan;  hastalar memnun, çalışanlar memnun, bölge halkı memnun...

Bizler Seydişehirliler olarak; ürettiği bilgiyi ve teknolojiyi güce dönüştürebilen bir üniversitenin başında; Seydişehir’in evladı olan bir kişiliğin olmasını arzu ediyoruz.

Konya ve bölge için; “bugün kaçırılacak fırsatları, gelecekte telafi etmek asla mümkün olmaz” diyor Prof. Dr. Mustafa Şahin.

Gelin bu fırsatı kaçırmayalım…

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.