BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Her önüne gelen Türkiye'yi kurtarıyor.

Lafa geldi mi herkes "canını verir bu topraklar için."

Halbuki bu günlerde gerçek yiğitler, vatanın namusunu kurtarmakla meşgullerken, ne yazık ki her zaman olduğu gibi yine bir maçın bitiminde yine aynı lakırdılar...

"Müslüman Türk Milleti"nin fertlerine yakışmayan paylaşımlar, yorumlar...

Renk ayırmadan, taraftar seçmeden hep aynı teraneler, aynı hakaretler, aynı küfürler...

"K.yd.k mu?"
"G.ç.rd.k mi?"
"Nasıl k.y.d.k?"
"Biz k.y.r.z."
V.b.

Sorsanız hepsi vatanın kurtarıcıları...

Geçtiğimiz gün, tıpkı başka kentlerimize gelenler gibi, Konya’ya Al Bayrağa sarılı olarak gelen ve Ilgın’da toprağa verdiğimiz Şehidmiz Mustafa Çetin’in 4 yaşındaki kızının Seydişehirhaber’de yayınlanan fotoğrafını görmediniz mi yoksa? Gördünüzde içiniz parçalanmadıysa eğer söylenecek sözüm yok tabi... Bu küçük kızımız, babasının cenazesini karşılamaya gelen kalabalığın önünden geçerken, acaba o kalabalığın, kendi resmi geçidine şahitlik ettiklerini mi sanıyordu?

Kim bilir?

Hiç değilse bu günlerde sevinçlerimizi, kızgınlıklarımızı, kin ve nefret duygularımızı ulu orta sergilemesek mi diyorum? Sadece ben değil eminim ki sizler de diyorsunuzdur.

Hani bazen her şehit cenazesinin ardından; "uyuma ey millet!" sloganları atılıyor, bizler de ne yaptığımızı bilmez bir halde "uyumayalım da ne yapalım?" diyecek oluyoruz ya? İşte onu diyorum... Uyusak bile hiç değilse, bu vatanın evlatları olarak ne yaptığımızın bari fakında olalım diyorum.

Eğer farkında olmayacaksak da; “bizlere yazıklar olsun!” hem de “çok yazıklar olsun!” diyorum...

Çok mu şey istiyorum acaba?

Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin.

Yakınlarına ve Milletimize de sabırlar versin inşallah.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.