BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kimsenin şüphesi olmasın, 15 Temmuz darbesi CIA imzalı bir Pentagon projesidir. Amerikasız darbe olmaz. Diyarbakır’dan havalanan F16’lara İncirlik üssünden kalkan ikmal uçakları ile yakıt takviyesi yapılıyor. İncirlik ABD kontrolünde bir üs. Pentagonun izni olmadan orada sinek uçmaz.
1960 darbesi ABD’de özel eğitim alan albaylar cuntası tarafından yapıldı.
1971 darbesi, Pentagon destekli Özel Harp Dairesi veya Türkiye Gladiosu eseriydi.
1980’de “Bizim oğlanlar başardı.” denerek Amerika tarafından desteklenmişti. 
28 Şubat’ta Org. Çevik Bir, ABD’ye gidip icazet almış ve cunta, hükümeti devirmişti.
Bu defa Amerika, hizmet diye yola çıkan ve cinayet şebekesine dönüşen çeteyi kullandı. Gülen, Amerika’nın kullandığı maşadır. Maşayı görür, tutan eli görmezsek cinayetin azmettiricisini bulamayız.
ABD’li eski komutan Ralp Peters, Fox News’te yaptığı yorumda, “Darbe başarılı olsaydı İslamcılar kaybedecek, biz kazanacaktık.” demiş.
Fetö’cü cinayet ve ihanet örgütü, 160 ülkede CIA ve MOSSAD desteği ile okullar açtı. Bu okulların İngilizce öğretmenleri istihbarat elemanı. Örgüt, ABD’nin işine yaradığı sürece CIA, “kıtmir”i yani köpeği vermemek için ipe un sermeye devam edecektir. Yoksa cinayet azmettiricisi köpeği ülkesine iade etmek zor bir şey değildir.

ASKERİ OKULLARDAKİ EĞİTİM SIKI DENETİM ALTINA ALINMALI: 
MİLLETİN ÇOCUĞUNU MİLLETE KURŞUN SIKACAK HÂLE GETİREN EĞİTİM SİSTEMİ DEVAM ETTİRİLEMEZ

Şanlı Türk milletinin canını ortaya koyarak püskürttüğü kanlı darbe girişimi, Türk ordusunun ilk vukuatı değil. Bu beşinci cinayet. Kimse ordu gözbebeğimiz, Peygamber ocağı, milletin bağrından çıkmış diyerek ordu içinde yuvalanan ve milli iradeye beş defa suikast kuran ocağı temize çıkarmaya kalkmasın.
Darbeci subaylar nasıl yetiştiriliyor?
Onları kim eğitiyor? 
Bir subay, kendi milletine nasıl silah çeker hâle getiriliyor? 
Milletin tankı nasıl milletin göğsüne çevriliyor? 
Milletin uçağı, nasıl milleti ve Meclis’i bombalayabiliyor?
Askerî okullar, Milli Eğitim Bakanlığına devredilmeli. Bu okullara acilen sivil müdür, idareciler ve öğretmenler atanmalı, okullar sivilleştirilmeli, meslek liselerinde olduğu gibi, sadece meslek dersi öğretmenleri subay olabilir, bunlar da yanlarına yardımcı sivil öğretmenler verilerek sıkı bir şekilde denetlenmeli.
Milletin çocuklarını alıp askerî okullarda eğiterek millete kurşun sıkacak hâle getiren bir eğitim sistemi kabul edilemez, sürdürülemez.

SİVİL MİLİS KUVVETLERİ OLUŞTURULMALI, HALK SİLAHLANDIRILMALI

15 Temmuz gecesi AKOM’da komşularım ve kızımla darbecilere karşı çıkarak sabaha kadar nöbet tuttum. Önceki Küçükköy’deki Belediye Lojistik üstüne gelen darbeci askerleri kovaladık. Oradan Akom’un önüne gitti ve binayı kuşattık. Binaya girmeye çalışınca gözü dönmüş caniler, üstümüze ateş açtı; dört arkadaş ağır yaralandı, hastaneye kaldırdık ve birinin şehit olduğunu öğrendik. 
Darbeci, caninin elinde silah var. 
Aziz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın çağrısına uyarak milli iradeyi, demokrasiyi ve özgürlüğünü koruyan halkın elinde yok. 
Taşları bağlamış, köpekleri serbest bırakmışız.
Yanı başımızda direnişçi arkadaşlarımız vurulup yere serildi. Kanı görünce çileden çıktık. Vatandaşlar içinde bağıran, küfredenin bini bir para. Ama elde canileri etkisizleştirecek silah yok. Bağırdık, çağırdık, teslim olun, milletin silahını millete çekmeyin, dedik ama dinletemedik.
Millet, kendi iradesini kendi koruyacaksa silahlı sivil milisler oluşturulmalı. Silahlı canilere karşı milli iradeyi koruyacaklara silah verilmeli.
Akom’daki katiller sabahleyin polis timleri gelince teslim olmak zorunda kaldılar.

CUMHURBAŞKANIMIZ, BAŞBAKANIMIZ, POLİSİMİZİ VE ŞANLI MİLLETİMİZİ TEBRİK

Daha önce dört darbe yaşadık. Millet sabahleyin uyandığında darbecilerin köşe başlarını tuttuğunu görmüş ve ses çıkaramamıştı. 
Bu defa millet tankların üstüne yürüdü. Silahlı canilere göğsünü siper etti, eline silah verilmiş, beyni yıkanmış, zombileştirilmiş kendi evlatları ile çarpıştı.
Gözü dönmüş canilere meydanları, köprüleri, yolları dar etti.
Şanlı milletimizi ve gazi halkımızı tebrik ediyorum.
Bu defa sivil cumhurbaşkanımız ve başbakanımız “Ölümüne de olsa direneceğiz! Meydanlara çıkın!” dedi ve millet de çıktı. Darbecilere meydanlarda mağlup etti.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’ın cesaretini ve darbecilerin inlerine baskın yaparak derdest eden polisimizi tebrik ediyorum. 
Polis operasyonlar yapmasaydı caniler, çok daha fazla masum kanı akıtacaktı.
Gözü dönmüş canilerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen, cesur yürek kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
28 Şubat’tan bu yana millette sivil toplum bilinci gelişti ve tanklara karşı koyacak noktaya geldi. 
Beş gündür AKOM, Gaziosmanpaşa, Vatan Emniyet, Saraçhane, Taksim’de milletin arasında milli iradeyi koruma nöbeti tutuyorum. 
Albayrağını alıp sokaklara dökülen millet, yatsı vakti camilere doluyor. Bu defa imanlı, inançlı, muhafazakâr, Anadolu insanı erkeği, kadını, çocuğuyla ayaklandı ve milli iradeyi korudu, korumaya azimli. 
Tarihi zaferlerle dolu asil millet, efsane olarak geri döndü.
1908’den itibaren Mason çeteleri ile el ele verip darbeler yapan, Batı destekli, örgütlü azgın azınlığa başkaldırdı ve onları sokakta mağlup etti. 
Kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla meydanları Amerikancı-Fetöcü darbecilere dar eden halkımızı tebrik ediyorum. 
Tarih yapan ve tarihler boyu destanlar yazan asil millet, fabrika ayarlarına doldu. İman dolu göğsünü topa, tanka, makineliye siper ederek muhteşem bir destan yazdı. 
Allah’ım, Yüce İslam’a bin yıl hizmet eden ve edecek olan bu asil milleti koru ve yardımını bizden esirgeme!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.