banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

                İnancımız o ki; her musibette bizim bilmediğimiz hayırlar olabilir. Adana’nın Aladağ İlçesinde ki yurt yangınında da, bütün yangınlarda da bu böyledir. Allah yolunda olanlar her halde kazananlardır.

               Tabi ki tedbirler alınmalı, bu hususta gereken her işi en güzel en doğru şekilde yapmalıyız. Öyle ümit ediyorum ki bu ilim yuvasında da öyle olmuştur. Uzaklardan boş yere, gereksiz konuşulmamalı.

               Aladağ’a gitmedim, görmedim. Ne bu çocuklarımızı tanırım ne ailelerini ve ne de Onlara hizmet veren öğretmenlerini, hizmetlilerini tanırım.

                İlim yolunda kim seferberliğe çıkmışsa Allah(c.c.) onlardan razı olsun. Yangına körükle gitme yerine bir damla su da ben taşıyayım dedim…

                İlim yolunda ki bu kardeşlerimizden vefat edenlere rahmetler yağdırmasını, yakınlarına sabırlar ihsan etmesini; yaralılara da acil şifalar vermesini Rabbimden dilerken derim ki;

 

Tomurcukken soldunuz

Ağlamak bize düştü

Sizler şehit oldunuz

Ağlamak bize düştü

 

Gittiğiniz gülce iz

Bir doğru yol, tertemiz

Yandınız ya bir an siz

Ağlamak bize düştü

 

Baktınız ki bu âlem

Yağdırıyor çok elem

Ne derse desin kalem

Ağlamak bize düştü

 

Elifti yüreğiniz

Çevrenizde bir deniz

Sizler cennettesiniz

Ağlamak bize düştü

 

Kader var konuşuyor

Göz pınarı coşuyor

Melekler buluşuyor

Ağlamak bize düştü

 

CEYHUNİ rahmet ola

Gönül içine dola

Yürüyelim kol kola

Ağlamak bize düştü

 

30.11.2016

CEYHUNİ

(Mustafa AVCU)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.