BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ne zaman Seydişehir’de bir özel gün tertip edilse, bir bayram kutlaması yapılsa, bir çelenk koyma töreni icra edilse, beş kavşağı olarak tabir edilen bölgede Hürriyet, Sadi Irmak, Atatürk Caddesi’nden trafik akışı zorunlu olarak durdurularak tören yapılıyor.

Bana göre çok ilkel bir uygulamadır… Belki Seydişehir’in 5 bin nüfuslu, at arabaları ile ulaşımın sağlandığı zamanlar için yeterli olan bir tören alanı, 70 bin nüfusa ulaşmış, 25 bin araç sayısı bulunan hem de ilçenin en işlek caddelerinin birleştirildiği beş kavşağı icra edilen törenler için hiç ama hiç uygun bir alan değildir.

 Sanki hakkında özel hüküm var gibi çelenk koyma töreni ayrı bir yerde, bayram kutlamaları ayrı bir yerde yapılmaktadır. Seydişehir’e yakışan bir tören alanının ilçe halkına sunması gerektiğini düşünüyorum.

 
 AK PARTİ’DE SİYASET ISINACAK       

Ak Parti’de geçtiğimiz pazar günü yapılan büyük kongreden sonra il ve ilçelerde kan değişimi beklentisi artı.

Bu da şu anlama geliyor; Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarında siyaset her geçen gün biraz daha ısınacak. Uzun zamandan beri bu süreci kendi lehlerine çevirmek için derinden derinden kongrelere hazırlananlar yeni merkez yürütme kuruluna göre bir kez daha programlarını formatlayıp yeniden çalışmaya başlayacaklardır.

Bunların hepsi ihtimal dahilinde olacak şeyler ama; bir gerçek var ki, büyük kongreden sonra hiç bir şey artık eskisi gibi olmayacak. Ne demek istediğimi zaman içinde göreceksiniz.

Şimdilik bu kadar açıklama ile yetinelim, ilerleyen zamanda gelişmelere göre ayrıntılı olarak değerlendirme fırsatımız fazlası ile olacaktır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.