BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Muaythai Şampiyonu Davul Zurna İle Karşılandı

Seydişehirli Muaythai Şampiyonu Davul Zurna İle Karşılandı 

08 Haziran 2021
Seydişehirli Muaythai Şampiyonu Davul Zurna İle Karşılandı

 Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 yılı gençler müsabakasında birincilik elde ederek Tayland’ da yapılacak olan Dünya şampiyonasına kazanmaya hak kazanan 17 yaşındaki İsmail Koç memleketi Konya’ nın Seydişehir ilçesinde davul ve zurna ile karşılandı.


Muaythai Federasyonu tarafından Aydın’ ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen ve Ülke genelindeki bir çok sporcunun katıldığı müsabakalarda Seydişehir’den İsmail Koç birincilik madalyası alarak döndü.


İlçe girişi Bahçelievler kavşağında yakınları ve arkadaşları Koç’ u davul ve zurna ile karşılarken burada Koç annesi babası ve yakınlarına sarılarak başarısını kutladı. Daha sonra ise yapılan konvoy ile ilçeye bağlı Taşağıl Mahallesine Koç meşaleler arasında mahalle meydanına gelerek çalınan oyun havaları eşliğinde arkadaşları ile birlikte oynayarak galibiyetini kutladı.


Bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen başta ailesi ve arkadaşları olmak üzere tüm hocalarına teşekkür eden Koç  “Buradan yolculuğumuza başladık Aydın Kuşadası’ na gittik, bu yılki Türkiye maçımızda hocamın desteği ile birinci oldum.

Sıradaki serüvenimiz Tayland’ a gideceğiz, oradaki serüvenimizi de tamamlayıp geriye geleceğiz. Bana, ailem ve arkadaşlarıma desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Gururlandım onurlandım, hepsinden Allah razı olsun beni bırakmadıkları için”dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.