banner164

banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

PROF.DR. HÜSEYİN MUŞMAL SEYYİD HARUN ANADOLU LİSESİ OKUL MÜZESİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

 

22 Mayıs 2024
PROF.DR. HÜSEYİN MUŞMAL  SEYYİD HARUN ANADOLU LİSESİ OKUL MÜZESİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müzecilik Kulübü’nün Müzeler Haftası (18-24 Mayıs) Etkinleri kapsamında  planladığı Bilim Söyleşisinde Selçuk Üniversitesi edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hüseyin Muşmal öğrencilerle bir araya geldi.

Söyleşide Türkiye’de müzecilik,ülkemizden yurt dışına kaçırılan Tarihi eserlerimiz,Definecilik gibi konulara değinen Muşmal,yalnızcaKonyamızdan kaçırılmış olan 400 dolayında eserimiz var dedi.Öğrencilerle ara ara diyalogların da geliştirildiği söyleşi de Prof.Dr.HüseyinMuşmal,oluşturulmuş olan Okul Müzesine de ayrı bir yer açarak “Sizler burada çok büyük bir işi başarmışsınız.Buna katkı sunun öğrencileri,velileri,öğretmenleri ve okul idaresini ayakta alkışlıyorum dedi.

Bilim söyleşisi sonunda günün anısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,Prof.Dr. Hüseyin Muşmal’a plaket verirken, Tarih Öğretmeni Ercan Arslan da son çıkan kitabı  “Konya Tarihinde  Seydişehir Araştırmaları” nı takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner169

banner168