banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Toros Dağlarının Şifalı balları Bozkırlı Balcı Orhan Büyükyavuzdan

 

23 Mayıs 2024
Toros Dağlarının Şifalı balları Bozkırlı Balcı Orhan Büyükyavuzdan

Konya’nın Bozkır/ Ahırlı ilçesine bağlı Kuruçay Mahallesi sakinlerinden Bozkırlı Balcı Orhan Büyükyavuz  El değmemiş   yüzlerce    endemik  bitkinin  olduğu 1700- 2000 rakımlı   doğal  ortamda  doğal bal üretiyor

Arıcılık oldukça ustalık ve tecrübe isteyen özel bir meslek olduğunu ifade Bozkırlı Balcı Orhan Büyükyavuz bizler de bu mesleğin kutsallığını bilmekte ve buna göre çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Büyüklerimizden öğrendiğimiz gibi bal ve arı ürünleri üretimini Gerçekleştiriyoruz. Gerek geleneksel gerek de teknolojiye ayak uydurarak en kaliteli ürünleri sofralarınıza taşıyoruz. Sizler de bu yolda bizlere güvenerek birbirinden lezzetli ve doğal ürünlerimizi gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz  tüketebilir  tavsiye  edebilirsiniz..

Arılarımızı kışın Manavgat'ta tutuyoruz, Antalya bölgesinde o rakımda kış aylarını sağlıklı ve  üretime   hazır  bir şekilde   Mayıs  Ayında  Konya’nın Ahırlı ilçesine   bağlı  Kuruçay  Mahallesine  getiriyoruz. Hiç  bir   kimyasal  ve fabrika   artığının  olmadığı   doğal ortamdaki endemik bitkiler  bizim için   bulunmaz    bir  nimet. Çünkü bu şekilde her balımın tadı ayrı oluyor.

Bozkırlı Balcı Orhan Büyükyavuz Baldan propolise, arı ekmeğinden polenden her türlü arı besinlerini sizlere sağlıyoruz. Daha sağlıklı ve doğal bir yaşam için bizleri tercih ederek kendinize ve ailenize iyilik yapabilirsiniz. Çocuklarınıza daha sağlıklı gelecekler sunmak için siz de şimdi Bozkırlı Balcı Orhan Büyükyavuz ailesi ile tanışın. 

Bozkırlı Balcı Orhan Büyükyavuz  Kuruçay Mahallesi  Ahırlı /Bozkır Konya 0544  601 4357

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.