BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramı kutlaması VİDEOHABER

Seydişehir'de kutlamalar ilk olarak Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. 

23 Nisan 2024
Seydişehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramı kutlaması VİDEOHABER

Seydişehir ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.yıl dönümü nedeniyle anıta çelenk sunuldu.

Hükümet Konağı önündeki Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu  Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın ÖZKUBAT ,Baro Temsilcisi Av. Muhammet UĞURLU, Milli Eğitim Müdürü Tahir  Kibar ,İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Yaşar Hançer, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Gökhan Arıkan, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.


Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunumunun ardından Türk bayrağı göndere çekilerek İstiklal Marşı okundu.


İhsan Tekin  İlkokulu'nda devam eden kutlama törenlerinde, öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

İhsan Tekin İlkokulu'nda düzenlenen 23 Nisan programında günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yapan Türkçe öğretmeni Peygamber Efendimizden ve Mustafa Kemal Atatürk'ten örnekler vererek yaptığı konuşmasının sonunda Babasının onun için okuması için köyden seydişehir'e gelerek
Kızını okuttuğu ve kızının ise bir 23 Nisan programında konuşmacı olduğunu söyledi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.