BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ilgının Argıtan Mahallesinde Emekli öğretmen Celal Uluçay ve eşi Ayşe Uluçay hayatını kaybetti.

Konya'nın Ilgın ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazı, Ramazan Bayramı sevincini acıya dönüştürdü. Emekli öğretmen Celal Uluçay ve eşi Ayşe Uluçay hayatını kaybetti. 

16 Nisan 2024
Ilgının Argıtan Mahallesinde Emekli öğretmen Celal Uluçay ve eşi Ayşe Uluçay hayatını kaybetti.

Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Argıthanı Mahallesinde yaşanan trajik bir olayda, emekli öğretmen Celal Uluçay ile eşi Ayşe Uluçay, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Uluçay çifti, bayram sevincini yaşamak üzere mahalleye gelen çocukları ve torunlarıyla bir araya gelmişti.

Ancak kömür sobasının yakıldığı evde uyuyan aile bireyleri, fark edilmeyen karbonmonoksit gazının etkisiyle zehirlendi. Evde bulunanlar tarafından fark edilen durumun ardından yardım istendi, ancak Celal Uluçay yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Eşi Ayşe Uluçay ise Konya'daki ilk müdahalenin ardından Ankara'daki bir hastaneye sevk edildi, ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Celal Uluçay'ın cenazesi, Ilgın Argıthanı Mahallesi Hüyük Mezarlığı'nda gözyaşları arasında dualarla defnedilirken, Ayşe Uluçay da Konya'ya getirilerek eşinin yanına defnedildi. Zehirlenme sonucu hastanede tedavi gören ailenin diğer bireylerinin taburcu edildiği ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Bu acı olay, bayram sevincinin yerini büyük bir üzüntüye bıraktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.