BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE BAYRAM COŞKU VE HUZUR İÇİNDE KUTLANIYOR

 

12 Nisan 2024
SEYDİŞEHİRDE BAYRAM COŞKU VE HUZUR İÇİNDE KUTLANIYOR

Ramazan Bayramı sabahında inananlar camilere koştular. Huşu ve huzur içinde kılınan bayram namazını müteakip gerçekleşen bayramlaşma törenlerinde gönüller sevgiyle doldular.

Seyyid Harun Veli Camii'nde sabah namazını müteakip İlçe Müftüsü Adem Bebek bayram sevinci ve paylaşma konulu vaaz verdiler. Bayram namazı ve akabinde yapılan duadan sonra toplu bayramlaşma yapıldı.

Programa İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, kurum müdürleri, sivil kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler.

Program şehitlik ziyareti ile devam etti. Şehitlikteki program İlçe Müftüsü Adem Bebek'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ve yaptığı dua ile sona erdi.

Hacı Şaban Cengiz Camii'nde de "Ailece Bayram Namazında Buluşuyoruz" programı gerçekleştirildi. İsteyen vatandaşlarımız bayram namazını ailesiyle birlikte kılarak bayramın sevincini cami ortamında birlikte yaşadılar.

Tüm vatandaşlarımıza huzurlu bayramlar niyaz ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.