BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'den Gazze'ye Yardım Eli: Esnaftan Örnek Dayanışma

Seydişehir de faaliyet gösteren üç Esnaf öncülüğünde, güçlü bir dayanışma hareketi başlatıldı.  

10 Nisan 2024
Seydişehir'den  Gazze'ye Yardım Eli: Esnaftan Örnek Dayanışma

Seydişehir de faaliyet gösteren üç Esnaf öncülüğünde, güçlü bir dayanışma hareketi başlatıldı. 
İnsan Derneği  Öncülüğünde bir arayan gelen Seydişehir Esnaflarından Abdurahim Türkoğlu-Adem Tosun ve Mehmet Dumlupınar, Gazze için bir çuval unda  sen   bağışla  kampanyası  başlattı.

Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Geçtiğimiz günlerde Filistin kamplarına yardım  kolisi   ve  yetimleri  giydirmek için  bölgeye   giden   gurup   bölgeden döner dönmez   hemen  gazze için yardım kampanyası başlattı. Bizzat  kendileri mısıra   giderek  Mısırdan  teslim edilecek  Un ve Çocuk  bezini  bölge  halkına   teslim  ulaştıraçak..  Seydişehirli Esnafların vatandaşların katkılarıyla oluşturulan bu yardım, bölgedeki zor durumda olan ailelere ulaştırılacak bir nebzede olsa temel  sorun olan ekmek ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olacak.
Seydişehir halkının bu anlamlı kampanyaya gösterdiği destek, insanlık adına önemli bir adım olarak kayda geçecek.

 İrtibat Adem Tosun :05327438314

Hesap Numarası İnsan Derneği

Ziraat katılım bankası

TR390020900001590001000001

Bir çuval un 850 TL

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.