BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP 30 yıl sonra Seydişehir Belediye Başkanlığını kazandı

Seydişehir CHP 1994 yılında kaybettiği belediye başkanlığı seçimlerini 30 yıl sonra Hasan Ustaoğlu ile kazanmasının sevincini yaşıyor. 

01 Nisan 2024
CHP  30  yıl  sonra Seydişehir  Belediye  Başkanlığını kazandı

Konya’nın Seydişehir  ilçesinde AK Parti  DP  ve CHP adayı arasında geçen belediye başkanlığı seçimi yarışını kazanan isim belli oldu. Hasan Ustaoğlu  Seydişehir Belediye Başkanı seçildi.

Kıran kırana geçen seçim yarışında ipi göğüsleyen CHP’den Hasan Ustaoğlu olurken ikinciliği Ak Parti adayı Abdulmuttalip Demirel ve üçüncülüğü de Demokrat Partiden Abdulkadir Çat aldı.

CHP 1994 yılında kaybettiği belediye başkanlığı seçimlerini 30 yıl sonra Hasan Ustaoğlu ile kazanmasının sevincini yaşıyor.

HASAN USTAOĞLU KİMDİR?

Hasan Ustaoğlu, 1975 yılında Seydişehir'de doğmuş ve Harita Mühendisi olarak eğitimini tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra çeşitli bölgelerde çalıştıktan sonra memleketi Seydişehir'e dönmüş ve 2010 yılından bu yana kendi işini Seydişehir Harita Bürosu'nda sürdürmektedir. Gençlik yıllarından itibaren siyasi bir tutkuya sahip olan Hasan Ustaoğlu, partiye olan bağlılığını daima korumuştur. Seydişehir'e dönüşünden sonra parti içinde çeşitli görevler üstlenmiş ve ilçe yönetim kurulu üyeliği ile belediye meclis üyeliği gibi sorumluluklar almıştır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.