BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu Seydişehirde 12. Sınıf Öğrencileri ile buluştu

 

28 Mart 2024
Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu Seydişehirde 12. Sınıf Öğrencileri ile  buluştu

Kamuoyunda "Bonus Hoca" olarak tanınan Sayın Süleyman BELEDİOĞLU, Seydişehirde öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerine yönelik başarı kaygısı, stres yönetimi ve sınav motivasyonu semineri gerçekleştirdi.

Belediye Düğün  salonunda gerçekleştirilen Proğrama İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar  okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar  "Bonus Hocayı, öğrencilerimizle buluşturduk. Bonus Hoca olarak bilinen Süleyman Beledioğlu, 12. sınıf öğrencilerimize Sınav Motivasyonu ve Stresle Mücadele konularında seminer verdi. Keyifle dinlediğimiz değerli hocamıza teşekkür eder, üniversite sınavlarına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz."dedi

Toplantı sonrasında öğrencilerin sorularını cevaplandıran  Süleyman BELEDİOĞLU, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.