BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR ABDULKADİR ÇAT'A SAHİP ÇIKIYOR

 

26 Mart 2024
SEYDİŞEHİR ABDULKADİR ÇAT'A SAHİP ÇIKIYOR

Bugün öğlen saatlerinde sosyal medya hesaplarından saat: 21.30 da Seçim Koordinasyon Merkezi'nde gündem değerlendirmesi yapacağını duyuran Çat'ın toplantısına Seydişehir akın etti. 

Bir hafta ile arayla yapılan 4 farklı anket sonucuna göre seçimleri önde götürdüklerini söyleyen Abdulkadir Çat,  2009 yılından bu yana seçmenlerinin başını önünü eğdirecek hiçbir şey yapmadığını vurguladı. Seçimlere 5 gün kala her türlü provokasyonlardan uzak durulması gerektiğini vurgulayan Çat, sandıklar açılıncaya kadar sahada çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Sinsi hesaplar ve algı çalışmaları ile sahayı manipüle etmeye çalışıyorlar vurgusunu tekrarlayan Abdulkadir Çat, seçim sandıkta kazanılır göreceksiniz biz bu seçimleri kazanacağız dedi. 

Konuşmanın akabinde coşkulu kalabalık sokaklara döküldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.