BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI DEMİREL ACİL KOORDİNASYON MERKEZİ KURACAĞIZ

 

26 Mart 2024
BAŞKAN ADAYI DEMİREL ACİL KOORDİNASYON MERKEZİ KURACAĞIZ

Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel Seydişehir genelinde yaşanabilecek sorunlara en kısa sürede müdahale edilebilmesi için Acil Koordinasyon Merkezi projesini halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.

 

Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde belediyenin hizmet alanına giren alt yapı ve üst yapıda yaşanabilecek sorunlara karşı anında çözüm üretmek adına 7/24 hizmet verebilecek acil mobil müdahale ekipleri kuracaklarını ifade eden Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel; Alo 153, mobil aplikasyonlar ve QR kod uygulamaları ile vatandaşımız “Acil Bakım-Onarım ihtiyacında, Acil yaralı hayvan ihbarı ve Acil çevre ve gürültü ihbarında, Acil ulaşım ve iletişim sorunlarında” anında koordinasyon merkezine ulaşacak. Belediyemizin ilgili birimi anında müdahale edecek. Hem Belediyemiz hem vatandaşlarımız için “Zaman Kıymetlidir”. Bu kıymetli zamanı doğru yöneterek tüm sorunlara anında çözüm üretmenin gayreti içerisinde olacağız dedi.

 

Hayata geçirilmesi planlanan bu projeyle birlikte, şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde olası yaşanabilecek sorunlara acil bir şekilde müdahale etmek ve tek merkezden koordine edilerek bilinçli bir şekilde çözüm üretmenin amaçlandığını kaydeden Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan Seydişehir halkına kaliteli hizmet sunmak adına kutlu bir göreve talip olduk. Bizler bu mukaddes şehre layıkıyla hizmet etmek istiyoruz. Sadece seçim kazanalım diyerek insanlarımıza boş vaatlerde bulunmuyoruz. Ağzımızdan çıkan her sözün sonuna kadar arkasında olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hemşehrilerimizin derdi bizim derdimizdir. Bunu da çözecek olan Cumhur İttifakıdır. Bizler laf üreten değil hizmet üreten bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Seydişehir’imiz için üreteceğimiz projelerle halkımıza en güzel şekilde hizmet etmenin bilinciyle çalışacağız diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.