BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” kapsamında Gazi Mustafa BALCI öğrencilerle buluştu.

 

23 Mart 2024
“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” kapsamında Gazi Mustafa BALCI öğrencilerle buluştu.

Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi’nde Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları kapsamında söyleşi düzenlendi. Lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Seydişehir Temsilciliği Başkanı Muharip Gazi Mustafa BALCI katıldı.


Açılış konuşmasında söz alan Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Muhammet KİREMİTCİ milli manevi değerlerin korunmasının kıymetinden bahsederken bu konuda gençlere önemli görevler düştüğünün altını çizdi.


Gazi Mustafa BALCI konuşmasında Vatan sevgisinin en önemli temel değerlerin başında geldiğini, vatana ve millete yapılacak hizmetlerin paha biçilemeyecek kıymete sahip olduğunu, bu vatan ve millet için nasıl geçmişte bir mücadele verildiyse yarında üzerine düşen her vazifeyi yerine getirmeye hazır bulunduğunu ifade etti. Gazi BALCI söyleşide muharebe hatıralarını öğrencilerle paylaşırken ayrıca öğrencilerin merak ettikleri soruları da yanıtladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.