BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir’de 2,5 yıl önce çalınan motosiklet Seydişehir’de bulundu

Beyşehir ilçesinde park halinde iken çalınan motosiklet,aradan geçen 2,5 yıl sonra Seydişehir’de bulunarak sahibine teslim edildi. 

20 Mart 2024
Beyşehir’de 2,5 yıl önce çalınan motosiklet Seydişehir’de bulundu

Beyşehir ilçesinde park halinde iken çalınan motosiklet,aradan geçen 2,5 yıl sonra Seydişehir’de bulunarak sahibine teslim edildi.

Yeni Mahalle’de oturan özel harekatçı  emekli polis Ahmet Al’ın evinin önünde park halinde olan motosikleti yaklaşık 2,5 yıl önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Al, 42 H 5738 plakalı çalınan motosikletinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak bulunması konusunda takipçilerinden yardım ve destek isterken, polise de başvurdu.

Çalınan motosikleti için şikayetçi olan ve bulunmasını bekleyen Ahmet Al, aradan geçen 2,5 yıl sonra motosikletine kavuşmanın sevincini yaşadı.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucunda ilçe merkezinde bulduğu ve şüphe üzerine incelemeye aldığı motosikletin şase numarasının tespit edilmesi sonucu Beyşehir’den uzun süre önce çalınan motosiklet olduğu belirlendi.

Polis, çalıntı motosikleti satın aldığını beyan eden kişinin ifadesine başvururken, çalıp sonradan sattığı iddia edilen kimliği belirlenen şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

Seydişehir’e giderek çalınan motosikletine kavuşan Ahmet Al,sosyal medyadan polis ekiplerine teşekkür ederken, “2,5 yıl önce çalınan motosikletim Seydişehir polisinin dikkatli ve özverili çalışmaları sonucu bulunmuştur. Seydişehir Emniyet Teşkilatına göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.Motosikletin bazı aksamlarına parçalayıp zarar vermişler,şasesini silmeye çalışmışlar. Plakasını sökmüşler. Yaklaşık 10 bin liralık bir masrafı var ama önemli olan bulunmasıydı. Çok mutluyuz.”ifadelerine yer verdi.

Al, 2,5 yıl sonra kavuştuğu motosikletinin daha önce de evinin önünden çalındığını ve bir hafta sonra bulunarak kendisine teslim edildiğini hatırlatarak, “Motosikletim ikinci kez çalınmıştı. Ancak, rahmetli oğlumun bindiği bizde hatırası olduğu için çok üzülmüştük. Ailemiz için gerçekten manevi değeri vardı. Bizim için maddiyatından ziyade maneviyatı önemliydi. Deposunda A.Oğuzhan yazıyordu.”diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.