BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNE YOĞUN İLGİ

 

20 Mart 2024
ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNE YOĞUN İLGİ

İlçemizin eğitimde önde gelen özel kurumu olan Özgüven Sistem Koleji 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı içinde ilgi görmeye devam ediyor.
2015 yılından itibaren hizmet veren eğitim kurumu 9. yılı geride bırakırken velilerden tam not alıyor, bu da kayıtlara olumlu yansıyor. Her kademede kendini ilçeye kanıtlayan kurum; anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesi seviyelerinde hizmet veriyor. Hafta içi hazırlanan özel program, hafta sonu özel planlanmış akademik ve sosyal kulüpler ile çalışıyor. 
Son 2 yıl üst üste LGS birincisi çıkaran Özgüven Sistem Koleji kitlesel başarıda da istatistikleri eline aldı.
Kurum yöneticileri ile yapılan görüşmede,
"Amaçlarının ilçede akademik, sosyal, sportif ve yabancı dil alanında bütünsel bir eğitim modeli ortaya koymak" olduğunu ifade ettiler. "İlçemizdeki diğer kurumlar öğrencilerimize farklı teklifler sunsa da söz konusu eğitim olunca velilerimiz - güvenle - bizleri tercih ediyor. Bu da bizlerin çalışma motivasyonunu artırıyor." diyerek 2024-2025  Eğitim Öğretim Yılı içinde kendilerine güvenen Seydişehir halkına teşekkürlerini sunuyorlar. Son olarak kayıt sürecinin yoğun geçtiğini ve devam ettiğini söylediler. Mutlaka erken kayıt döneminden yararlanmalarını önerdiklerini belirttiler.
İletişim: 0332 582 50 10
Instagram: https://www.instagram.com/ozguven_sistem_koleji?igsh=aWRiMzVkYmhnMno0

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.