BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bu gece akaryakıta zam geliyor!

Bu gece akaryakıta zam geliyor! İşte rekorlar kıran benzin ve motorin fiyatları 

19 Mart 2024
Bu gece akaryakıta zam geliyor!

Küresel petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren motorine fiyatına zam geliyor. İşte detaylar..

Türkiye'de ekonomi politikalarının yönetilememesi nedeni ile Türk Lirasındaki değer kaybı tarihi zirveye çıktı. Döviz kurlarının TL karşısında yükselerek rekorlar kırması nedeni ile iğneden ipliğe her şey zamlandı. 

Art arda gelen zamlar ile tarihin en pahalı seviyelerini gören akaryakıt birim fiyatı, önümüzdeki günlerde daha da yükselmeye hazırlanıyor. 

Yaz aylarında yapılan vergi düzenlemesi ve artan petrol fiyatları ile tarihi seviyelere ulaşan benzin ve motorin fiyatları, son dönemdeki küresel düşüşe rağmen ülkemizde hala yüksek seyrediyor.

Edinilen bilgilere göre, bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına litre başına 1 lira 30 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Bu zamla birlikte İstanbul'da motorin fiyatı 41,90 TL'den 43,20 TL'ye, Ankara'da 42,71 TL'den 44,01 TL'ye ve İzmir'de 42,91 TL'den 44,21 TL'ye yükselecek.


Öte yandan benzin ve LPG fiyatlarında ise şimdilik herhangi bir değişiklik öngörülmüyor.

Güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.