BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Merkezde trafik kazası: 5 yaralı

Konya'da trafik kazaları durmak bilmiyor. Tatlıcak Mahallesi'nde meydana gelen kaza sonucunda 5 kişi yaralandı. 

01 Mart 2024
Konya Merkezde trafik kazası: 5 yaralı

Konya'da trafik kazaları hafta boyunca artarak devam ediyor. Son olarak Tatlıcak Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, henüz plakaları ve sürücüleri belirlenemeyen iki otomobil çarpıştı. Saat 11:00 sularında Konya-Ereğli Yolu'nda gerçekleşen bu kaza sonucunda, her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında, olay yerine sağlık ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu. Yaralılara yapılan müdahalenin ardından, trafik kontrollü olarak sağlanırken, kaza ile ilgili detaylı tahkikat başlatıldı.

Plakaları ve sürücüleri henüz tespit edilemeyen otomobillerin çarpışmasıyla meydana gelen bu kaza, Konya'da son zamanlarda yaşanan trafik kazaları trendini artıran bir olay olarak kaydedildi. Detaylar geldikçe bilgilendirme yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.