BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALİP DEMİREL’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ

Cumhur ittifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel seçim çalışmalarına kırsal mahalleleri ziyaret ederek devam ediyor. 

19 Şubat 2024
BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALİP DEMİREL’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayarak halkla buluşmaya devam eden Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel beraberinde AK Parti İlçe başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe başkanı Kadir Kocabaş, Ülkü ocakları başkanı Yasin Yakar,yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Kavak, Kızılca, Yenice, Akçalar, Saadetler, Bahçelievler, Taşağıl, Gölyüzü, Susuz, Çatmakaya ve Madenli mahallesini ziyaret etti.

Seydişehir için önemli projeler hazırladıklarını ve projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyleyen Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Demirel, ziyarette bulunduğumuz yerlerde hemşehrilerimizin gösterdiği yakın ilgili bizleri son derece memnun ediyor. Mahallelerimizin çözüme kavuşmayı bekleyen sorunlarını biliyorum. Dersimize çok iyi çalışıyoruz. Halkımızla istişarelerde bulunarak mahallelerimizin eksiklerinin giderilmesi için yapılacak çalışmalara dair görüşmeler yapıyoruz. 31 Mart'ta halkımız tarafından yetki verildiği takdirde güçlü iktidar, güçlü Konya ve Güçlü Seydişehir üçgeninde Seydişehir için yapmayı planladığımız hizmetleri birbir hayata geçireceğiz. Rabb'im şahsıma halkımıza hizmet etmeyi nasip ettiği takdirde taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın Seydişehir her şeyin en güzeline layık bir şehirdir, bizlerde bu güzel şehre her şeyin en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.