BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI MEVLİT ÇENESİZE ÇOŞKULU KARŞILAMA

YENİNDEN REFAH PARTİSİ SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVLİT ÇENESİZE İLÇE TEŞKİLATINA GELİŞİNDE ÇOŞKULU KARŞILAMA YAPILDI. 

15 Şubat 2024
BAŞKAN ADAYI MEVLİT  ÇENESİZE  ÇOŞKULU   KARŞILAMA

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Celal UĞURLU; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve Seydişehir’imiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kimseyi ötekileştirmeden, saygı ve sevginin hakim olduğu bir seçim dönemi yaşamak en büyük arzumuzdur dedi. 

Seydişehir Belediye  Başkanlığına Yeniden  Refah Partisi Adayı olarak açıklanan  Mevlüt Çenesiz yaptığı açıklamada "31 Mart 2024 Tarinde Yapılacak Olan Yerel Seçimlerin Ülkemiz,Milletimiz ve Seydisehirimiz İçin Hayırlı,Huzurlu Olmasını Cenabı Allah'tan Niyaz Ederim. Yeniden Milli Görüş Belediyeciliğini Canlandırmak İçin "Bismillah" Deyip Bu Yüce Göreve Talip Oldum. Tüm Hemşerilerimizin Desteklerini Beklerim. " dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.