BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA EĞLENCE MEKANINDAKİ GASP OLAYINDA 4 TUTUKLAMA

Konya’da eğlence mekanına giden kişinin 53.500 lirasını gasp eden 4 şüpheli tutuklandı. 

15 Şubat 2024
KONYADA EĞLENCE MEKANINDAKİ GASP OLAYINDA 4 TUTUKLAMA

Konya’da eğlence mekanına giden kişinin 53.500 lirasını gasp eden 4 şüpheli tutuklandı.

Selçuklu İlçesi Musalla Bağları Mahallesinde bulunan eğlence mekanına giden bir kişi hesabın yüksek gelmesi üzerine itiraz etti. Garsonlar sizi patronumuzla görüştürelim diyerek şahsı üst kata çıkarttı. Ardından 4 kişi birden şahsı darp ederek cebindeki 25 bin lirayı aldı ve şahsın hesabından kendi hesaplarına 20 bin lira para göndererek cep telefonunu kırdı. Bununla da yetinmeyen şüpheliler, şahsı darp etmeye devam ederek bir araca bindirip ATM’ye gittiler. 

KAÇAN ŞAHSI YAKALAYIP DARP ETTİKLERİ ANLAR KAMERALARA YANSIDI

ATM’de şüphelilerin bir anlık dalgınlığından faydalanan şahıs kaçmaya başladı. Bir süre kovaladıktan sonra yakaladıkları şahsı darp ederek ATM’den 8.500 lira daha çektiler. Olay anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili şahsın şikayetçi olması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Gasp olayını gerçekleştiren mekan sahibi A.A. (32 yaşında, 22 adet suç kaydı), mekanın müdürü M.Ş. (38 yaşında, 13 adet suç kaydı), garson T.A. (47 yaşında, 1 adet suç kaydı) ve taksici M.D. (37 yaşında, 6 adet suç kaydı) yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca eğlence mekanına giden Asayiş ekipleri, mekanın yanında bekleyen bir şahıstan şüphelenerek üst araması yaptı. Üzerinde 2 adet ruhsatsız tabanca çıkan şahıs Polis Merkez Amirliğine teslim edildi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gasp olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderild

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.