BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Cumhur İttifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel seçim startını vererek çalışmalarına başladı. 

13 Şubat 2024
SEYDİŞEHİR CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Cumhur İttifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP Seydişehir İlçe başkanı Kadir Kocabaş, Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yakar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Veysel Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ilk ziyaretini İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal’a yaptı.

İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal’a seçim çalışmalarına ilişkin olarak bilgi veren Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Demirel, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Kaymakamlık bünyesinde görev yapan personeli de ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla Seydişehir Adliyesini ve Selçuk Gazıda de ziyaret eden heyet Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Nuri Öz ve Cengiz Enerji proje Müdürü Mustafa Öztürk ile görüştü.

Cumhur İttifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel ziyaretlerde yaptığı konuşmada 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinin çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Seydişehir'e yakışır yeni projelerimizi hayata geçirmek için hemşehrilerimizin desteklerini isteyeceğiz. Bu süreçte ilçemizin her köşesini karış karış gezerek sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Öncelikli hedefimiz gönüllere girmek olacaktır. İlçemizde yapılan hizmetlerin devam etmesi adına Cumhur İttifakı olarak tüm inancımız ile çalışarak yerel seçimlerden zaferle çıkacağız dedi.

İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Nuri Öz ve Cengiz Enerji proje Müdürü Mustafa Öztürk Cumhur İttifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel'e hayırlı olun temennisinde bulunarak, seçim çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.