BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI DEMİREL'E COŞKULU KARŞILAMA

Cumhur İttifakı AK Parti Seydişehir Belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel İlçe teşkilatını ziyaret etti. 

08 Şubat 2024
BAŞKAN ADAYI DEMİREL'E COŞKULU KARŞILAMA

Teşkilat binası önünde AK Parti Seydişehir İlçe başkanı Kemalettin Atalay, Gençlik kolları başkanı Veysel Yıldırım, Kadın Kolları başkanı Fatma Çorum Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından coşkuyla karşılanan belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel; teşkilat mensuplarına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, yerel seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ben diyen değil biz diyen siyaset anlayışıyla seçim startını verdiklerini söyleyen Demirel, sıkmadık el, gitmedik yer bırakmamak parolası ile tüm hemşerilerimize ulaşacağız. Bunun için siz değerli dava arkadaşlarıma büyük bir görev düşüyor. Gece gündüz demeden her birlikte çok çalışacağız. İnşallah 31 Mart akşamı kazanan sadece biz değil tüm Seydişehir olacaktır. Siyasi görüşü ne olursa olsun bu şehirde yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Öncelikli hedefimiz gönüllülere girmek olacaktır. Rabbimiz bize bu Mukaddes şehre hizmetkâr olmayı nasip ederse Belediye başkanımızdan alacağımız hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımak için canla başla çalışacağız dedi.

AK parti Seydişehir İlçe başkanı Kemalettin Atalay'da Genel merkezimiz tarafından başkan adayımız Abdulmuttalip Demirel olarak belirlenmiştir. Bundan sonra tüm teşkilat olarak bize düşen görev Belediye Başkan adayımızın seçimi kazanması için çok canla başla çalışmak olacaktır. İnşallah geçmiş seçimlerde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinden de Cumhur ittifakı olarak alanımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyor, yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.