BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Seydişehir Eti Alüminyum Fabrikası tüm çalışanlarına mesaj attı

 

08 Şubat 2024
Konya Seydişehir Eti Alüminyum Fabrikası tüm çalışanlarına mesaj attı

Konya'nın ilk 500'e giren fabrikası, Seydişehir Eti Alüminyum Fabrikası eylemlere devam ediyor. İşçiler maaş zammında anlaşamadığı için   eyleme devam ediyor.  Üçgünden beri devam eden grevde olan işçiler haklarından vazgeçmemeye kararlı olduklarını belirtti. Son  gelen  bilgilere göre, Eti Alüminyum Fabrikası işçilere toplu mesaj gönderdi. Fabrikanın gönderdiği mesajda:

ETİ ALÜMİNYUM ÇALISANLARININ DİKKATİNE

''Hukuka aykırı eylemlerin sürdürülmesi halinde; söz konusu eylemleri organize eden sendika ile işi bırakan, işine devamsızlık yapan ve işine devam etmek isteyenleri engelleyenler hakkında şirketimiz tarafından İş Kanunun 25. Maddesi çerçevesinde işverenin haklı nedenle derhal feshi de dahil olmak üzere tüm yasal yollara başvurulacak ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

Bu açıklama, eyleme devam eden işçilerimizi eylemlerini sona erdirme çağrısı ve iş başına davet mahiyetindedir.'' 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.