BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE MUHTARLIK YARIŞI ÇİRKİNLEŞMEYE BAŞLADI

SEYDİŞEHİRDE MUHTARL ADAYLARININ MUHTARLIK YARIŞI ÇİRKİNLEŞMEYE BAŞLADI 

19 Ocak 2038
SEYDİŞEHİRDE   MUHTARLIK YARIŞI ÇİRKİNLEŞMEYE  BAŞLADI

Son  yıllarda  Muhtraların  Askeri ücrete  eş  deger  Maaş  alaması ile    Muhtarlığa    talep  patlaması yaşanmaya  başladı. 

Türkiyenin   bir  çok  yerinde  Muhtarlık  kavgalarını   olurken   bazen  bu  dahada  büyüyüp  ölüme   kadar  gidebiliyor.

Seydişehir Merkezde   her  Mahallede     bir  çok  Muhtar  adayı  olurken  geçtiğimiz  dönemlerde  Allah şükür    adli  bir olay  duymadık   bu döemde   böyle  bir  duymak istemiyoruz.

31  Mart  seçimleri  yaşlatıkça  Muhtar Adayları  gerek  sosyal medayadan gerek  cadde  ve  sokaklara  astıkları   tanıtım  ilanları ile   seçime  rek  katarken  Alaylar Mahallesinde   bir  Muhtar adayını astığı  tanıtım ilanının yırtılması dikkat çekti.

Muhtar Adayı Arkadaş  Sosyal Meday Hesabından yaptıgı açıklmada "31 Mart Yerel Seçimlerinde Alaylar 1 Mah. Muhtar adaylığı için çıktığımız bu yolda her zaman demokratik tahammüller ile hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Ancak adil bir yarışı hazmedemeyen bazı grupların çalışmalarımızı sabote ettiğini görüyoruz. Bu yapılan saldırıların, mahallemizin ahlak, yapı ve kültürüne uygun olmadığının da farkındayız. Alaylar 1 Mah. Sakinlerinin de bu tip insanları mahallemizde istemediğini biliyoruz. Bu sabotajların devam etmesi durumunda resmî yollara başvurulacağını siz değerli mahalle sakinlerine buradan esefle duyuruyoruz. Esen kalın. dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.