BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON: 7 GÖZALTI

 

08 Şubat 2024
KONYA’DA UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON: 7 GÖZALTI

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları sürüyor. Narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir taciri ve sokak satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalarda uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Asayiş ekiplerinin de destek verdiği operasyonlarda 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin üst, araç ve ikamet aramalarında yaklaşık 800 adet uyuşturucu hap, 860 gram bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid ve bir miktar suç unsuru para ele geçirildi. 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.