BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da 1 yaşındaki bebeğin şüpheli ölümü! Anne ve babası gözaltında

Konya'nın Kulu ilçesinde ailesi tarafından hastaneye götürülen 1 yaşındaki bebeğin öldüğü belirlendi. Henüz ismi konulmayan ve kimliği çıkarılmayan erkek bebeğin anne ve babası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

07 Şubat 2024
Konya’da 1 yaşındaki bebeğin şüpheli ölümü! Anne ve babası gözaltında

Olay, Konya’nın Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi’nde yaşandı.

İddiaya göre; yabancı uyruklu çift, henüz ismi konulmayan ve kimliği çıkarılmayan 1 yaşındaki erkek çocuklarını Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdü.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Yapılan muayenesinde erkek bebeğin ölü olduğu anlaşıldı. Bebeğin ölümünün şüpheli bulunması üzerine durum polise bildirildi. Bebeğin anne ve babası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KESİN ÖLÜMÜ OTOPSİNİN ARDINDAN BELLİ OLACAK

Olaya ilişkin Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı. Hastane morguna kaldırılan bebeğin cenazesi daha sonra ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.