BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADAKİ CİNEYETLE İLĞİLİ YENİ GELİŞME ÖNCE ARACIYLA ÇARPMIŞ SONRA DA DARP EDİP ÖLDÜRMÜŞ

Konya Güneysınır’da Ali Osman K., husumetlisi olduğu Yıldırım Uyan’ı (42) öldürüp dağlık alana gömmüştü. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin Uyan’a önce aracıyla çarptığı sonra da sopayla darbederek el ve ayaklarını bağladığı ortaya çıktı. 

04 Şubat 2024
KONYADAKİ CİNEYETLE İLĞİLİ YENİ GELİŞME ÖNCE ARACIYLA ÇARPMIŞ SONRA DA DARP EDİP ÖLDÜRMÜŞ

Olay, Konya’nın Güneysınır ilçesinde yaşandı.

İddiaya göre; ilçede çay ocağı işleten Yıldırım Uyan'dan (42) iki gündür haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, Uyan'ın 17 Ocak'ta husumetli olduğu çay ocağı işletmecisi Ali Osman K. (30) ile 17 Ocak'ta tartıştığını belirledi.

DAĞLIK ALANA GÖMMÜŞ

Gözaltına alınan zanlının sorgusunda, yeniden tartıştığı Uyan'ı aracıyla çarptıktan sonra darbederek öldürdüğünü, cesedi ise dağlık alana gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

CESET BULUNDU, MORGA KALDIRILDI

Bunun üzerine polis ekiplerince yürütülen arama çalışmaları sonucu Uyan'ın cesedi dağlık alanda bulundu. Ceset incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.

konyadaki-cayci-cinayetinde-yeni-gelisme.jpg

YILDIRIM UYAN

ÖNCE ARACIYLA ÇARPMIŞ SONRA DA DARP EDİP ÖLDÜRMÜŞ

Zanlının, Güneybağ Mahallesi Durayda Caddesi'nde yürüyen Uyan'a takip ettiği aracıyla çarptığı, daha sonra sopayla darbederek el ve ayaklarını bağlayıp dağlık alana götürdüğü belirlendi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.