BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da 8 yaşındaki Ahmet'i hayattan koparan böcek ilacı olayında kiracı gözaltına alındı

Konya'da, bir kiracının döktüğü böcek ilacının üst kattaki aileyi zehirlemesi sonucu 8 yaşındaki Ahmet Enes Temel hayatını kaybetti. Kiracı gözaltına alınırken, zehirlenen aile fertlerinin tedavisi devam ediyor. 

01 Şubat 2024
Konya'da 8 yaşındaki Ahmet'i hayattan koparan böcek ilacı olayında kiracı gözaltına alındı

Konya'nın Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, birinci katta oturan kiracı, evdeki böcekleri öldürmek amacıyla kullandığı ilaç sonucu faciaya sebep oldu. Pazartesi günü ilacı döküp kapı ve pencereyi bantlayarak evden ayrılan kiracının bu eylemi, zehirin üst kattaki aileyi etkilemesine neden oldu.

8 yaşındaki Ahmet'i hayattan koparan böcek ilacı olayında kiracı gözaltına alındı

Zehirlenme sonucu dün sabah rahatsızlanan aile fertleri, hastaneye başvurdu. A.T. (40), çocukları F.T. (18) ve Y.T. (15) ile yeğenleri S.G.B. (21) ve M.B. (17) mide bulantısı şikayetiyle tedavi altına alınırken, anneanne N.D. ile 8 yaşındaki Ahmet Enes Temel evde kaldı. Maalesef, Ahmet Enes Temel yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

8 yaşındaki Ahmet'i hayattan koparan böcek ilacı olayında kiracı gözaltına alındı

Kiracı olarak bilinen A.E.A., olayın ardından gözaltına alındı. Emniyet birimleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, A.E.A.'nın Çumra ilçesinde yakınlarının evinde yakalandığı bildirildi. Emniyet tarafından gözaltına alınan A.E.A., adliyeye sevk edilecek.

Zehirden etkilenen diğer aile üyelerinin hastanedeki tedavisi devam ederken, anneanne N.D. de kontrol ve tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. 8 yaşındaki Ahmet Enes Temel'in yarın Meram ilçesinde düzenlenecek cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.