BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyada amatör küme maçında futbolcuları ve yöneticileri arasında Kavga : 2 yaralı

Konya Amatör Küme A Grubunda oynanan Ilgın Belediyespor ile Karapınar Belediyespor maçı sonrası futbolcular ve yöneticiler arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Polis müdahale etti. Konya Amatör Küme A Grubunda oynanan Ilgın Belediyespor ile Karapınar Belediyespor maçı sonrası futbolcular ve yöneticiler arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Polis müdahale etti. Konya'da amatör küme maçında futbolcuları ve yöneticileri arasında Kavga : 2 yaralı 

30 Ocak 2024
Konyada amatör küme maçında futbolcuları ve yöneticileri arasında Kavga : 2 yaralı

KONYA - Konya Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Ilgın Belediyespor ile Karapınar Belediyespor arasında oynanan maç sonrası iki takım futbolcuları ve yöneticileri arasında kavga çıktı. Polisin biber gazı kullanarak müdahale ettiği kavgada 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Ilgın ilçesinde, Konya Amatör Küme A Grubunda 5. sıradaki Ilgın Belediyespor ile 4. sıradaki Karapınar Belediyespor karşılaştı. Oyun içerisinde zaman zaman tartışmaların yaşandığı mücadeleyi Ilgın Belediyespor 3-1 kazandı. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular arasında tartışma yaşandı. Tartışma takımların yöneticilerinin de araya girmesiyle kavgaya dönüştü. Kavgaya müdahale eden polis ekipleri, biber gazı kullanarak kavgayı ayırmaya çalıştı. Yaşanan arbede polisin müdahalesinin ardından sona erdi. Çıkan kavgada, Karapınar Belediyespor Kulüp Başkanı Mesut Yardımcı ve Genç Takım Çalıştırıcısı Serhat Kara yaralandı. Karapınar Belediyespor, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.