BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİNİN GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELESİ SÜRÜYOR

 

23 Ocak 2024
KONYA EMNİYETİNİN GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin göçmen kaçakçılığı ile mücadelesi sürüyor. Emniyet güçlerinin yürüttüğü çalışmalarda yurda yasa dışı yollarla girdiği tespit edilen çok sayıda düzensiz göçmen yakalandı.

Konya Emniyetine bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri kent girişinde yaptığı PTS kontrollerinde şüphelendiği bir aracı durdurdu. Araç içerisinde tespit edilen 28 göçmenden 19’unun kimliğinin olmadığı anlaşıldı.

Şahısları taşıyan A.A. isimli araç sürücüsü ekipler tarafından gözaltına alınarak adli mercilere teslim edildi. 19 yabancı uyruklu şahısla ilgili sınır dışı işlemleri başlatıldı. Söz konusu araç trafikten men edilirken 32 bin 233 TL ceza uygulandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.