BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yaşlı kadının boğazını sıkan CHP'li başkan serbest bırakıldı

Yaşlı kadının boğazını sıkıp küfür eden CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. 

20 Ocak 2024
Yaşlı kadının boğazını sıkan CHP'li başkan serbest bırakıldı

 

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesi, rüşvet ve yolsuzluk skandalıyla gündem oldu. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, rüşvet iddialarına yönelik operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Gazeteciyi dövdüler

Dün belediye önünde toplanan kalabalık, operasyonu protesto ederken, CHP'li bir grup A Haber muhabiri Ahmet Nazif Vural'ı düşürerek tekmelediler.

CHP'li başkan yardımcısı, yaşlı kadını saldırdı, hakaret etti

Bir skandal da Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'a ait. Çıkan arbedede CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un başörtülü bir kadına saldırdığı anlar ise güne damga vurdu.

Kameralara yansıyan görüntülerde; Akkuş'un, talihsiz kadının boğazını sıktığı görülürken küfrettiği de duyuluyor.

Tüm sosyal medya hesaplarını kapattı

Sosyal medyada gelen tepkiler üzerine Akkuş, son çare olarak tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.