BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Aydın'da sahte zeytinyağı operasyonu: 11 ton ele geçirildi!

Aydın'da insan sağlığını tehlikeye atan sahte zeytin yağı üreten bir iş yerine emniyet ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen baskında 11 ton sahte zeytinyağı ele geçirilirken, iş yerinin ilgili ekipler tarafından mühürlendiği bildirildi. 

19 Ocak 2024
Aydın'da sahte zeytinyağı operasyonu: 11 ton ele geçirildi!

Olay, Aydın'ın İncirliova ilçesine bağlı bulunan Hürriyet Mahallesi'ndeki bir iş yerinde gerçekleşti.

"11 TON SAHTE ZEYTİNYAĞI"
Alınan bilgilere göre, markaları taklit etmek suretiyle sahte zeytin yağı üretimi yapan bir iş yerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Tespit edilen adrese yapılan operasyon neticesinde yapılan aramalarda satışa hazırlanmış 11 ton sahte zeytinyağı ele geçirildi.

Sahte zeytinyağı yediemine götürüldü, iş yeri sahibi hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

"İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ"
Öte yandan içerisinde 2 ton 200 litre pamuk ve ayçiçeği yağı karışımı bulunan yağ tankları da İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerince mühürlendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.