BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

TOPLAMDA 45 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

 

19 Ocak 2024
TOPLAMDA 45 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından toplamda 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs polis ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Resmi Belgede Sahtecilik, Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçlarından toplamda 6 ayrı aranma kaydı ve 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüphelinin izine ulaştı. Yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen adrese operasyon düzenleyen ekipler, Ali Haydar A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. 

54 SUÇ DOSYASI OLAN SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Tehdit, Yaralama gibi birçok suçtan 54 suç kaydı olan ve 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Beytullah G.’nin izine ulaştı. Meram İlçesindeki saklandığı adrese giden ekipler kısa süreli kovalamacanın ardından şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. 

Toplamda 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.