BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Teknik Spor Kulübü Olarak, 2023-2024 sezonu başında

 

18 Ocak 2024
Seydişehir Teknik Spor Kulübü Olarak, 2023-2024 sezonu başında

Seydişehir Teknik Spor Kulübü Olarak, 2023-2024 sezonu başında  Altyapıdan yetiştirdimiz Ve bölgesel ligte mücadele ettiğimiz sporcularımızdan Mustafa ÇELEBİ ve Enes ÇETİNKAYA' nın Seydişehir Cimnastik Spor Kulübünün talebi üzerine Bedelsiz olarak transferini gerçekleştirmiştik. 

2024-2025  sezonu için 2007 doğumlu Altyapı ve Yıldız Erkek Takımı oyuncumuz Fahri Arda BAĞCI' yı da talep üzerine bedelsiz olarak Seydişehir Cimnastik Spor Kulübüne Transferine onay vererek, altyapıdan yetişen sporcuların ne kadar önemli olduğuna bir kez daha dikkatleri çekmiş olduk. 

Seydişehir Teknik Spor Kulübü Olarak bu sezonda  ve geçtiğimiz sezon da Nazlı AYTEN, Sude DEĞERLİ ve Bedriye Naz ŞAHİN adlı  3 Bayan Sporcumuzu da Karaman Spor Lisesi Spor Kulübüne Transferini Bedelsiz olarak gerçekleştirme grurunu yaşamıştık. Seydişehirimizde Voleybol ve futbol branşında durmadan yoluna devam eden Kulübümüz profesyonel antrenörler eşliğinde sporcu yetiştirmeye ve altyapı liglerinde mücadele etmeye devam etmektedir. 
Futbol Branşında Konyaspor Akedemiye kazandırdığımız Sporcumuz Ercan HANBAY U15 Milli Takımda ilk 11 de forma giyerek oynadığı maçlarda asistleriyle ve golleriyle adından söz ettirmeyi ve gündemde olmayı hep başarmaktadır.  Çıktıkları bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam eden sporcularımıza bu yolculuklarında başarılar dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.