BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ereğli'nin eski AK Partili belediye başkanı Yeniden Refah Partisi'nden aday adayı oldu

Ereğli'nin eski AK Partili belediye başkanlarından Özkan Özgüven, Cumhur İttifakı'nın Ereğli'deki tercihini açıklamasının ardından Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkan aday adayı oldu. 

16 Ocak 2024
Ereğli'nin eski AK Partili belediye başkanı Yeniden Refah Partisi'nden aday adayı oldu

Konya'nın Ereğli ilçesinde siyasi arenada önemli bir gelişme yaşandı. Eski AK Partili belediye başkanlarından Özkan Özgüven, Cumhur İttifakı'nın Ereğli'deki adayını belirlemesinin ardından Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkan aday adayı oldu.

Mevcut başkan Hüseyin Oprukcu'nun MHP'den aday olarak gösterildiği ilçede, siyasi dengelerin değişeceğine dair işaretler belirmeye başladı.

Özgüven, aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Ereğli halkının kendisine yönelik yoğun talepleri ve teveccühü üzerine aldığı bu kararı, "Bu benim için en büyük onurdur" diyerek ifade etti. Adaylığını resmi olarak Konya İl Başkanlığı'na başvurarak duyuran Özkan Özgüven, Ereğli Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi çatısı altında mücadele edeceğini belirtti.

Açıklamasında, "Güzel Ereğli’miz için Şehrimizin her kesimini kucaklayan bir anlayışla Tüm Hemşehirlerimizin desteğini alarak Rabbim bize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" ifadelerine yer veren Özgüven, seçmenlerden destek beklediğini vurguladı.

Ereğli'de bu gelişme, siyasi arenada yeni bir dinamizmin ortaya çıkabileceğine işaret ederken, önümüzdeki yerel seçimlerin ilçede nasıl bir rekabete sahne olacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.