BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ARAÇTAN 78 KG UYUŞTURUCU ÇIKTI

 

15 Ocak 2024
KONYADA ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ARAÇTAN 78 KG UYUŞTURUCU ÇIKTI

Konya’da Narkotik ekiplerinin zehir tacirleriyle mücadelesi hız kesmiyor. Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir kamyonetin kasasından 78 kilogram skunk maddesi çıktı. Konuyla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin zehir tacirlerinin yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar sürüyor. Polis ekipleri uygulama noktasında mobilya ve beyaz eşya yüklü bir kamyoneti şüphe üzerine durdurdu. Hassas burunlu köpek eşliğinde arama yapan ekipler buzdolabı ve bazı mobilyaların içerisine gizlenmiş 69 parça halinde 78 kilogram skunk maddesi ele geçirdi. 

Araçta bulunan M.A. ve S.A. isimli şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Kullanmak suçlarından haklarında işlem başlatılan iki şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.