BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gölcük Yaylasındaki köpeklere yiyecek bırakıldı.

Yalıhüyük Belediyesi, ilçeye bağlı Gölcük Yaylası'nda köpeklere yiyecek bıraktı. 

12 Ocak 2024
Gölcük Yaylasındaki  köpeklere yiyecek bırakıldı.

 Belediye Başkanımız Sayın  Hasan Koçer, yaptığı açıklamada, ilçeye 17 kilometre uzaklıktaki Gölcük Yaylasın'da kış döneminde boşalmasının ardından burada yaşayan köpeklere yiyecek desteği sağladıklarını söyledi.

Kışın zor geçtiği yaylada kalan köpeklerin yiyecek sıkıntısı çektiğini ifade eden Başkan Koçer, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Kış mevsimine girilmesi ile Gölcük Yaylamızda hiç kimse kalmadı. Burada bulanan köpekler adeta bekçilik yapıyor. Belediye olarak her yıl onlara yiyecek götürüyoruz. Kış aylarında yaylamızda yoğun kar yağıyor. O zamanda bu yiyecek yardımını yapacağız. Ayrıca doğada bulanan hayvanlar da bu yiyeceklerden faydalanıyor. Personelimizi görevlendirdik düzenli olarak yiyecek götürüyorlar. “dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.