BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Tamir ettiği tırın altında kalan Mehmet Ali Samur kurtarılamadı

Konya'nın Ereğli ilçesinde oto tamirhanesinde meydana gelen tır kazasında, arızalı bir tırın tamiri sırasında krikonun kayması sonucu ağır yaralanan usta hayatını kaybetti. 

09 Ocak 2024
Tamir ettiği tırın altında kalan Mehmet Ali Samur kurtarılamadı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşen bir tır kazası, acı bir olaya sebep oldu. Oto tamirhanesine arıza nedeniyle getirilen bir tırın tamiri sırasında meydana gelen kaza, tır ustası Mehmet Ali Samur'un hayatına mal oldu.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Ali Samur, aracın tamiri esnasında kullanılan kriko sisteminin kayması sonucu tır kabininin altında kalarak ağır yaralandı. Olayı gören arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar hemen müdahale ederek Samur'u sıkıştığı yerden çıkardılar. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri, ağır yaralı ustayı Ereğli Devlet Hastanesine sevk etti.

Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mehmet Ali Samur, hayatını kaybetti. Olayın detaylarına ilişkin başlatılan soruşturma devam ederken, kazanın nasıl gerçekleştiği ve kriko sisteminin neden kaydığı konularında detaylı incelemeler sürdürülüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.