BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şanlıurfa'da Eşi ve 5 çocuğu sulama kanalında can vermişti: Korkunç gerçek 5 ay sonra ortaya çıktı

Eşi ve 5 çocuğu sulama kanalında can vermişti: Korkunç gerçek 5 ay sonra ortaya çıktı 

05 Ocak 2024
Şanlıurfa'da  Eşi ve 5 çocuğu sulama kanalında can vermişti: Korkunç gerçek 5 ay sonra ortaya çıktı

Şanlıurfa'da 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçmasıyla eşi ve 5 çocuğunun hayatını kaybettiği kaza sonrası gözaltına alınıp sonra bırakılan Hasan Çetin, eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alındı. Eşinin ailesinin "cinayet" iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınan Hasan Çetin, adliyeye sevk edildi ve üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Eşi ve 5 çocuğu sulama kanalında can vermişti: Korkunç gerçek 5 ay sonra ortaya çıktı
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 Mayıs 2023'te Hasan Çetin'in kontrolündeki otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu 5 çocuk ve anneleri Özlem Çetin'in ölümüyle ilgili olayın kasıtlı olarak gerçekleştirildiği iddiaları üzerine soruşturmayı genişletti.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araçtan atladığını öne süren baba Hasan Çetin ve olaydan yaklaşık 5 ay sonra evlendiği eşi İslim Çetin'i gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Çetin, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İslim Çetin ise yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.
NE OLMUŞTU?
Kazanın ardından ifadesi alınan Hasan Çetin serbest bırakılmıştı. Ancak 8 ay sonra, Özlem Çetin'in ailesi, katıldıkları bir televizyon programında olayın bir kaza değil, bir cinayet olduğunu iddia etti.

Eşi ve 5 çocuğu sulama kanalında can vermişti: Korkunç gerçek 5 ay sonra ortaya çıktı

TELEVİZYONDA YÜZLEŞTİLER
Bu iddiaların ortaya atılması üzerine Hasan Çetin ile ölen Özlem Çetin'in ailesi televizyon programında karşı karşıya geldi. Stüdyoda gergin anların yaşandığı yüzleşmede; Hasan Çetin, baldızı Songül, kayınvalidesi Adile ve kayınpederi Cuma ile karşılaşarak iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

5 AY SONRA EVLENDİ, KAZA YAPTIĞI OTOMOBİLi DÜĞÜN ARABASI YAPTI
Olaydan 5 ay sonra yeniden evlenen Hasan Çetin'in, eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili düğün arabası yaptığı ortaya çıktı. Ailenin iddiaları üzerine harekete geçen polis, Hasan Çetin’i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hasan Çetin, kendisine yönetilen suçlamaları kabul etmedi ve nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Eşi ve 5 çocuğu sulama kanalında can vermişti: Korkunç gerçek 5 ay sonra ortaya çıktı

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.